Kirkkonummi Rangers B-pojat etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy, joukkueen kotipaikka on Kirkkonummi ja pelattava sarja B. Joukkueeseen kuuluu 24 jäsentä ja kalenterissa on 23 tulevaa treeniä tai peliä.

Kirkkonummi Rangers B kilpa hakee pelaajia joukkueseen! Omaathan jo laji- ja pelitaustan (säbä, jääkiekko, jalkapallo jne.), jos niin tervetuloa mukaan kokeilemaan! Pelaamme kaudella salibandyliiton sarjaa, tiedot tarkentuvat kesän jälkeen.

Mikäli kiinnostuit ota yhteyttä seuran valmennuspäällikköön paallikko(miuku)kirkkonummirangers(piste)fi

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 10 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.